Biden nu e penal, dar e senil în acte

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Rechizitoriul de 345 pagini al procurorului american, Robert Hur, întocmit în urma anchetei judiciare referitoare la dezvăluirea de către Joe Biden a unor documente confidențiale biografului său, în timp ce nu mai era vicepreședinte al SUA, nu-l incriminează ca penal, ci doar îl face senil.

Bomba cu ceas a procurorului de caz a explodat la Casa Albă, unde urgent s-a organizat o conferință de presă. Vizibil furios, Biden a replicat: „Memoria mea este în regulă.” Cât despre moartea fiului său din 2015 din cauza cancerului la creier, „Sincer, când mi s-a pus întrebarea, m-am gândit în sinea mea că nu era treaba celui care mă întreabă,” a completat Biden.

Organizatorii reuniunii cu presa au făcut mai mult rău, dacă ne luăm după principiul francez: „Qui s’excuse s’accuse.

Hur susține că Biden a prezentat documentele clasificate în mod deliberat, dar nu cu scopul de a atinge prejudicii securității naționale. Asta e ca la Radio Erevan, nu doar că a mestecat-o, dar a și înghițit-o.

Rechizitoriul prezintă probe senzaționale despre memoria deficitară a președintelui american. Republicanilor le-a venit apa la moară, acuzându-l că e incapabil să conducă SUA în continuare.

Propaganda l-a făcut pe Putin bolnav, iar pe Biden – un sprințar ștrengar

Propaganda l-a făcut pe Putin ca pe un șef de stat bolnav grav, cu mâna pe trăgaciul nuclear. Infernalul arsenal de acoperiți ai Deep-State-ului american au inflamat opinia publică mondială cu starea de sănătate a unui paranoic, plin de cancer și de vergeturi, ce se adăpostește, asemenea unui Diavol bătrân, în buncărele sale. I-au prezentat până și mâna de sub pătură, ca fiind vibrantă, de parcă trucajul nu este posibil în montaj. Mai un pic și-l arătau ca pe un adolescent în călduri.

Pe partea opusă, Joe Biden era prezentat ca un sfinx, chiar dacă uneori se împiedica de covoare sau zicea că vorbește cu Mitterrand, președintele Germaniei, nu cu Emmanuel Macron. Gafele sale par lumești, cele ale lui Donald Trump sunt amplificate într-un  ecou galactic.

Dacă urmărești presa americană manistream te îngrozești  în ce hazna a coborât aceasta, prin groteștile figuri de stil și de acuzații nefondate, epitete grobiene la adresa celor stigmatizați politic. Scuzele atribuite stresului prezidențial sunt ca niște pungi de sclipici aruncate pe vestonul lui Biden, în plin carnaval electoral.

Experții presei de casă ai Casei Albe susțin că procurorul nu are abilități și nici cunoștințe pentru a face un raport de sănătate președintelui.

Cum o dai și cum o iei, e în funcție cu cine ții. Poți scoate pușcăriașului cuiul din cap, dar nu poți șterge urmele lăsate.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan: în 22 decembrie, Ciucă-președinte
Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, afirmă că în 22 decembrie se va vorbi de un ...