Revine Binomul SRI-DNA

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Majoritatea comentatorilor politici, fie din comoditate, fie din obediență, n-au perceput și interpretat mesajul șefului DNA, Marius Voineag, care, într-un interviu oferit UM G4media.ro, a recunoscut că va colabora în viitor cu SRI, în cercetarea penală.

“Când vom avea nevoie de elemente suplimentare în cadrul unor anchete, vom face solicitări către dumnealor și vedem ce ne vor răspunde, dacă dețin sau nu astfel de elemente care ne-ar putea ajuta pe noi pe o eventuală declasificare,“ a spus în clar șeful procurorilor DNA.

E prima instrumentalizare a legii de modificare a Codului Penal, concepută de Cătălin Predoiu pe vremea când era ministrul justiției, prin care informațiile culese de către ofițerii SRI, pe mandat de securitate națională, pot deveni probe în dosarele de corupție. O decizie a CCR din 2014 invalida acest lucru.

Practic, SRI se reîntoarce în justiție, fiindcă președintele Traian Băsescu, încolțit de intelligence-ul românesc, a recunoscut în CSAT, la recomandarea ambasadei, corupția ca ținând de siguranța națională. Practic, sub mantia largă a mandatului de securitate națională, se pot infiltra din nou ofițerii în magistratură, fiindcă procurorii la noi sunt asemuiți judecătorilor.

Binomul revine în forță.

Interviul complet aici.

Puterea dă lovitura de stat, în Senegal

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tucker Carlson confirmă interviul cu Vladimir Putin
Printr-o postare pe contul său de X (fost Twitter), publicistul american, Tucker Carlson, a confirmat ...