Nicolae Ciucă a convocat Senatul în sesiune extraordinară

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Ca urmare a cererilor repetate ale lui George Simion de convocare rapidă a Parlamentului pentru legiferarea proiectelor de lege care îi privesc pe fermieri și pe transportatori, preşedintele Senatului,Nicolae Ciucă, a convocat Senatul în sesiune extraordonară, luni, pentru aprobarea ordonanţelor adoptate de Guvern la sfârşitul acestei săptămâni, susţin surse politice.

Conform surselor citate, sesiunea extraordinară a fost convocată pentru declanşarea procedurii legislative de aprobare a ordonanţelor de urgenţă adoptate de Guvern pe 17 ianuarie, în vacanţa parlamentară, referitoare la marcajul fiscal comun pentru motorină şi kerosen şi echivalări de permise pentru circulaţia pe drumurile publice.

După şedinţa Biroului Permanent al Senatului, proiectele vor intra în dezbaterea comisiilor de specialitate ale Senatului, prim for sesizat în aceste cazuri.

Cele două ordonanţe fac parte din revendicările formulate de fermierii şi transportatorii care au protestat în ultimele zile.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat vineri un prim pachet de măsuri pentru fermieri şi transportatori: „Este clar din punctul meu de vedere că protestele au fost îndreptăţite,” a spus şeful Guvernului.

Protestatarii nu sunt mulțumiți. Ei continuă protestele.

Topul salariilor pe țară: Bucureștiul pe primul loc

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Premierul Slovaciei anunță că-și va utiliza dreptul de veto, împotriva intrării Ucrainei în NATO
Slovacia își va folosi dreptul de veto împotriva intrării Ucrainei în NATO, asta îi va ...