Statistica îl face pe Dominic Fritz mincinos: doar 290.232 turiști străini, nu milionul

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

La începutul anului trecut, Dominic Fritz, primarul Timișoarei, anunța triumfal că anul 2023,  Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, va aduce milionul de turiști străini. La acea vreme, reprezentanții industriei ospitaliere l-au contrazis, spunând că nu există capacitate hotelieră pentru așa o avalanșă de turiști. Iată că Statistica îi bate edilului obrazul!

“Timișoara, Capitală Europeană a Culturii, a fost un eșec total din perspectiva atragerii turiștilor, români sau străini. Zecile milioanelor de euro cheltuite pentru promovarea și organizarea evenimentelor din cadrul TM 2023 au adus în Timiș, în perioada ianuarie-octombrie 2023 (conform ultimelor date oferite de Direcția Regională de Statistică), 290.232 de turiști. Milionul de turiști care se lăuda primarul Dominic Fritz la începutul anului s-a dovedit greu de atras,” scrie Ziua de vest.

Evenimentul TM-2023 a beneficiat de un sprijin financiar de aproape 30 de milioane de euro din partea guvernului și a forurilor europene. S-a cheltuit mai bine de o sută de euro pentru fiecare turist străin, ajuns în Timișoara! Poate mai mult decât a lăsat acesta în HORECA.

Loading...

2 Comments

  1. Impreuna cu Pasaportul si pozele familiei poate depasesc milionul .

  2. Impreuna cu Pasaportul si pozele familiei poate depasesc milionul . Vorba putin modificata a unui clasic in viata „ Daca veneau in numar mai mare , erau mai multi„

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Davos dezindustrializează Europa
Zilele acestea, oligarhii lumii se reunesc cu liderii politici, la întâlnirea anuală a Forumului Economic ...