Raluca Turcan: Nicolae Ciucă e un „asset” pentru politică

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Ministrul Culturii, liberala Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, că Nicolae Ciucă are toate şansele să fie o carte câştigătoare nu doar pentru PNL, ci şi pentru România, menţionând şi că fostul director SRI Eduard Hellvig este „un om care ar avea un loc binemeritat în PNL, în condiţiile în care îşi doreşte să revină.”

„Nicolae Ciucă este un om cu o carieră profesională foarte temeinic construită. E un om cu valori solide. Din punctul meu de vedere, este un asset pentru politică, iar ca preşedinte de partid, dacă echipa PNL se va mobiliza şi va reuşi să potenţeze valorile pe care le susţine preşedintele partidului, are toate şansele să fie o carte câştigătoare, nu doar pentru PNL, ci şi pentru România”, a afirmat Turcan, la Prima TV, întrebată dacă Nicolae Ciucă este o carte câştigătoare pentru PNL la alegerile prezidenţiale.

Ea a spus că nu-și dorește să fie pe lista de europarlamentare. În ceea ce privește situația lui Eduard Hellvig, ministrul liberal al culturii susține că e bine venit în PNL.

În cazul în care Klaus Iohannis ar merge să ocupe funcția de președinte interimar al Consiliului European, Nicolae Ciucă ar deveni președinte până la alegerea unui nou șef al statului.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce vor liberalii comasarea alegerilor locale cu primul tur al prezidențialelor?
În perspectiva anului electoral 2024, cu multiple alegeri, liderii PNL fac strategii. După ce social-democrații ...