Danemarca va avea prima familie regală woke din lume

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

În vârstă de 51 de ani, Mary Donaldson, de profesie agent imobiliar, născută în Tasmania, va fi proclamată regină, alături de soțul ei, care va deveni regele Frederick al X-lea, după demisia mamei sale, Regina Margareta a Danemarcei.
Ceremonia de încoronare va avea loc în Palatul Christiansborg, locul de administrare a puterii statului, încă din 1400.

Regina Margareta, una dintre cele mai longevive suverane, în vârstă de 83 de ani, a anunțat anul trecut, după operația suferită pe coloană, că se va retrage, lăsând tronul fiului ei.

Mary s-a născut și s-a educat în Hobart, Tasmania. Tatăl ei este scoțian. Ea a renunțat la cetățenia britanică, în momentul în care a decis să-și unească destinul cu Frederik.

Cum s-a întâlnit un prinț scandinav cu un manager imobiliar din Tasmania?

Mary Donaldson a absolvit Facultatea de Comerț și Drept de la Universitatea din Tasmania. L-a întâlnit pe Frederik într-un bar din Sydney – Slip Inn – în timpul Jocurilor limpice din 2000.

Mary și prietena ei glumeau cu un grup de bărbați asupra părului de pe piept al unui alt bărbat, de la masa vecină. Au făcut cunoștință. Ulterior, femeia a aflat cu cine stă de vorbă.

„Prima dată când ne-am întâlnit, ne-am strâns mâna și nu știam că este prințul moștenitor al Danemarcei. O oră mai târziu, cineva a venit la mine și mi-a spus: „Știi cine sunt acești oameni?””, a recunoscut Mary, în 2003, potrivit The Guardian.

„Promovarea Mariei de la prințesă la regină demonstrează ce loterie pură a fost întotdeauna aristocrația,” comentează jurnalistul britanic.

Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani și sunt părinți a patru copii (pe care i-au trimis în principal la școlile de stat, se pare, în încercarea de a le oferi o educație mai normală).

Cuplul se declară „ progresist, woke, iubitor de muzică pop, artă modernă și sport,” potrivit istoricului Sebastian Olden-Jørgensen.

Noua cenzură „democratică” / Doar 3,4% dintre jurnaliștii din SUA mai simpatizează cu republicanii

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dan Motreanu presează ministerul transporturilor pentru finalizarea căii ferate București-Giurgiu
Linia ferată București-Giurgiu a fost inutilizabilă ani de zile din cauza lipsei de soluții tehnice ...