Nicolae Ciucă: să transformăm 2024 într-un punct de plecare al dezvoltării

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

La sfârșitul anului trecut, un lider al BNR spunea că în anul 2023 creșterea economică a fost pentru prima oară pe investiții și acumulare de fonduri europene, decât pe consum. Probabil inspirat din aceste date, liderul PNL a transmis un mesaj optimist.

„Ne aflăm, împreună, în fața unei noi etape, a unui nou an, pe care avem datoria să-l transformăm în punct de plecare pentru un viitor al dezvoltării,” susţine, într-un mesaj cu ocazia Anului nou, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă.

„Un viitor în care primează iubirea de țară și un respect profund pentru istoria şi tradițiile noastre, pentru democrație şi pentru valorile europene şi în care tot ceea ce facem e cu gândul la copiii noștri şi la noile generații,” susţine Ciucă. Potrivit acestuia, avem datoria să le lăsăm acestora o Românie mai bună, mai dezvoltată şi mai sigură.

„Vă doresc un an nou plin de realizări şi bucurii. Să aveți sănătate şi linişte, alături de familii şi de toți cei dragi. La mulți ani!”, îşi încheie mesajul Nicolae Ciucă.

Rusia execută cel mai masiv atac cu rachete de la începutul conflictului cu Ucraina

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Regizorul timișorean Ion Ardeal Ieremia s-a stins vârsta de 58 de ani
Regizorul Ion Ardeal Ieremia, fost secretar de stat la ministerul Culturii şi fost consilier municipal ...