Crin Antonescu sparge imaginea noului PSD: același animal politic

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

„PSD-ul actual e ca o persoană care a fost îmbrăcată altfel, e tunsă altfel, a învățat ceva limbi străine, folosește cuțitul și furculița într-un mod diferit de cum îl folosea înainte. E o metaforă, nu ironie. E un PSD chiar greu de recunoscut uneori. Unii spun un PSD domesticit, alții spun un PSD emasculat,” a susținut Crin Antonescu la Digi24.

Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, a spus că nu există noul PSD.

E o vietate care nu are cum să se schimbe, pentru că ea s-a născut într-un anumit fel, a crscut, s-a dezvoltat. Se pot schimba atitudini, linii politice, chiar opțiuni majore, dar, în esență, animalul politic care este PSD este fundamental același,” a mai spus Crin Antonescu.

Fostul președine PNL a mai susținut în trecut faptul că deși pare să fie un context favorabil pentru politicieni ca George Simion și Diana Șoșoacă, nu crede că „nişte instituţii democratice serioase se pot simţi ameninţate” de asemenea parlamentari și partidele pe care le reprezintă.

Fostul lider liberal a mai zis că instituțiile serioase ale statului nu ar trebui să se simtă amenințate, oricât de mare ar fi procentul acestor formațiuni, care nu crede că va fi prea mare în  anul electoral 2024.

Trei persoane carbonizate, în incendiul de la Ferma Dacilor (Tohani). Cinci sunt dispărute

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ciorba de storceac (storceag) – ciorba de sturion
Ciorba de storceac poate fi o idee de revelion mai special. Ucrainienii (haholii) care locuiau ...