Nicolae Ciucă n-a vrut să sară peste rând la Moștele Sfintei Parascheva

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri seară, la Iaşi, în cadrul unei conferințe de presă, că este mult prea devreme ca PNL să decidă asupra candidatului partidului la alegerile prezidenţiale, precizând că întreaga atenţia se îndreaptă deocamdată către guvernare, dar şi către provocările care apar în plan extern.

„Deocamdată, PNL este cât se poate de angajat la guvernare. Avem nevoie să ne concentrăm atenţia pe actualele provocări pe care le avem şi vedem cu toţii care este contextul de securitate. Dacă stăm acum să ne gândim şi să vorbim de ce vom face peste aproape un an, este mult prea devreme,” a afirmat Nicolae Ciucă.

S-a întâlnit cu primarii PNL din județul Iași!

Liderul liberal a participat, vineri seară, la Iaşi, la o întâlnire cu primarii PNL din judeţul Iaşi, dar şi cu conducerea filialei ieşene a PNL. Ulterior, Ciucă a mers spre Catedrala Mitropolitană din Iaşi, unde a avut loc o întâlnire cu ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

Şeful PNL nu s-a închinat la moaştele depuse într-un baldachin în curtea catedralei ieşene, pentru „a nu sări peste rând.” Totodată, Ciucă nu va participa nici la Sfânta Liturghie programată sâmbătă dimineaţă, în faţa Catedralei Mitropolitane ieşene.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PNL a racolat un primar USR din județul Alba
Radu Penciu, primarul USR al comunei Lupșa din Munții Apuseni, a anunțat că va candida ...