Robert Sighiartău anunță că nu pleacă din PNL

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE

Vicepreședintele PNL Robert Sighiartău a negat zvonurile plecării sale din PNL, pentru a se alătura formațiunii anunțate de Ben Oni Ardelean. Într-o declarație pentru Digi24.ro, Robert Sighiartău a declarat că rămâne să lupte pentru principiile liberale și împotriva alianței cu PSD, care distruge economia. Totodată, el i-a dat replica lui Marcel Ciolacu, spunând că ar fi „un lucru rău ca astfel de om, care nici nu și-a făcut școala la timp, să ajungă președintele României” și a cerut ca PNL să-și schimbe strategia față de PSD.

„Deși știu că opiniile mele au deranjat uneori – și aici mă refer la grupul restrâns de conducere din PNL – le-am spus clar că nu intenționez să părăsesc PNL numai pentru că îi deranjez pe unii sau pe alții”, a declarat Robert Sighiartău, întrebat dacă va părăsi PNL pentru a-l urma pe Ben Oni Ardelean în noua formațiune politică pe care a anunțat-o.

citește și: Nicolae Ciucă: Marcelino, predica ta financiară nu este înțeleasă. Mai bine taci!

Vicepreședintele liberal a mai spus că rămâne în PNL pentru a apăra principiile liberale și pentru a scoate partidul din „relația de umilință” cu PSD. „Până în decembrie am spus că trebuie să luăm o decizie, ce facem ca partid, pentru că altfel, dacă mergem tot așa în acest parteneriat cu PSD-ul, care de fapt nu este un parteneriat, este o relație – din punctul meu de vedere – de umilință cu PSD, cred că PNL va pierde foarte mult. Trebuie să schimbăm clar strategia PNL.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Noii șefi ai Diviziilor Wagner: Troshev – “Sedoi” și Ievkurov
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a chemat la discuții pe unul dintre cei mai importanți foști ...