Liberalii îl pun la punct pe Victor Ponta

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

După declarația lui Victor Ponta, consilierului onorific al lui Marcel Ciolacu, că “spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienţii în stare bună, iar pacienţii în stare rea sunt lăsaţi în România” să moară, Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL i-a transmis prin mass-media că mai bine tăcea,

Victor Ponta ar fi trebuit să fie ultimul care să vorbească despre tragedii. ”Eu cred că ar fi fost mult mai bine pentru el să tacă,” a mai spus Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, precizând că Ponta i-a făcut un deserviciu premierului Marcel Ciolacu.

Ionuţ Stroe nu pune semnul egal între Victor Ponta și PSD

Eu cred că ar fi fost mult mai bine pentru el să tacă. Şi dacă rolul lui în momentul de faţă este să îl consilieze pe prim-ministru, înţeleg că are această atribuţie, eu cred că mai degrabă i-a făcut un deserviciu”, a spus Ionuţ Stroe în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

El a precizat că de altfel, ”poziţia Guvernului de astăzi, care s-a delimitat de declaraţiile lui Victor Ponta, a fost lămuritoare,” conform News.ro.

Nu că aş pune semnul egal între Victor Ponta şi PSD, cel puţin nu deocamdată, chiar dacă se speculează, dar cu siguranţă a produs disonanţă mesajul său în momentul tragediei”, a arătat Stroe.

Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Ciolacu, a declarat într-o intervenţie la România TV, în contextul incendiului de la Crevedia, că spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienţii în stare bună, iar pacienţii în stare rea sunt lăsaţi în România, să moară aici.

Tensiuni în USR Timișoara / Dominic Fritz nu se mai bucură „de o largă” susținere

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă nu-l va mai însoți pe Marcel Ciolacu la Bruxelles
Mai mulți din conducerea PNL i-au recomandat liderului lor, Nicolae Ciucă, să nu se afișeze ...