Sondaj Reuters: Trump – 52% și DeSantis – 13% din voturile republicanilor

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Ultimul sondaj Reuters confirmă creșterea încrederii republicanilor americani în Donald Trump, care și-a mărit diferența față de rivalul său Ron DeSantis, cu aproape 40 de puncte procentuale, în cursa pentru nominalizarea la președinția republicană, chiar și după ce a refuzat să participe la dezbaterea preelectorală cu guvernatorul Floridei și alți rivali, scrie Reuters.

Sondajul a constatat că jumătate dintre republicanii care au urmărit dezbaterea de pe Fox News au apreciat cel mai mult oferta lui DeSantis, față de a celorlalți șapte.

Același studiu arată că deși a avut o prestație bună, net superioară candidaților, alții decât Donald Trump, a rămas înțepenit în procentul de  13%, față de 52% ale lui Trump. De remarcat e că acuzatul de insurecție a crescut în încrederea electoratului republican de la 47%, din ultima măsurătoare a Centrului de analiză Reuters.

Sondajul a avut un eșantion de 1.004 adulți din SUA, cu întrebări online, având o marjă de eroare de 6%.

Înainte de dezbatere, Trump a spus că nu vede niciun chichirez în participarea sa la o confruntare preelectorală între colegi, pentru că el are un avantaj mare față de competitorii săi republicani, în ciuda acuzațiilor, instrumentate în patru dosare penale diferite. Rezultatele sondajului Reuters/Ipsos par să fi confirmat acest lucru.

Interviul lui Donald Trump, realizat de Tucker Carlson pe rețeaua X, a acumulat în câteva minute de la difuzare 200 de milioane de spectatori. Dezbaterea dintre cei opt candidați republicani a fost difuzată live pe Fox News.

Ipoteza doborârii avionului cu liderii Wagner de către apărarea antiaeriană, publicată de un ziar rusesc

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liberalul Ion Dumitrel sfidează restructurarea administrativă a lui Marcel Ciolacu
Liberalii nu sunt de acord cu darea afară din administrație a 200.000 de funcționari, conform ...