Elena Lasconi – “primarul spectacol,” porecla dată de PNL Câmpulung

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Liberalii din Câmpulung o acuză pe Elena Lasconi că a secretizat lista cheltuielilor publice pentru Zilele Municipiului, catalogând-o ca “primarul spectacol.”

PNL Câmpulung vă solicită să faceţi publice atât sumele cheltuite pentru organizarea celei de-a XXIII-a ediţie a Zilelor Municipiului Câmpulung, cât şi sumele provenite din închirierea domeniului public şi cele din sponsorizări, precum şi costul ridicării celor 20 de tone de gunoi, adunate în acţiunea de „voluntariat politic”, ce a semănat mai mult cu un episod de campanie electorală făcută pe banii câmpulungenilor.

În aceeaşi măsură, câmpulungenii au dreptul să cunoască şi dacă firmele care au ocupat Stadionul Municipal, pe perioada desfăşurării Zilelor Municipiului Câmpulung din acest an, au avut stipulat în contractele de închiriere a domeniului public că trebuie să lase locul ocupat curat, aşa cum l-au primit de la primărie. Şi nu în ultimul rând cine a plătit consumul de apă, canalizare şi energie electrică?

Primăria nu va mai avea bani pentru energie la iarnă

Vă solicităm aceste informații, în condiţiile în care ştim cu certitudine că primăria nu mai face faţă chletuielilor curente şi că există riscul ca până la finalul anului să nu mai existe fonduri pentru plata utilităţilor (gaze naturale şi energie electrică). De aceea nici nu mai punem întrebarea de ce nu se mai finalizează investiţiile începute (exemplu: Bulevardul „Pardon”, amenajarea celor şase spaţii verzi, etc).

Doamnă primar, aţi intrat deja în istorie cu anularea Zilelor Municipiului Câmpulung în anul 2021, ştiindu-se bine cauza! După cum se vede, riscaţi să deveniţi „primarul spectacol” şi să băgaţi în faliment primăria şi instituţiile din subordine!” – potrivit comunicatului PNL Câmpulung, publicat de Ziarul Argeșul.

În replică, Elena Lasconi a recunoscut ironic cine sunt sponsorii Zilelor Câmpulungului: vânzătorii de înghețată, porumb și papanași, care au plătit închirierea terenului de sport cu cinci lei metrul pătrat.

Se introduce facturarea electronică obligatorie, de la 1 ianuarie 2024! – anunță ministrul finanțelor, liberalul Marcel Boloș

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DOSARUL CRIMEI URSU / Sabina Fati: Securitatea ar fi câștigat Procesul Comunismului
După achitarea foștilor ofițeri de securitate din cadrul Direcției a VI-a Cercetări penale din Departamentul ...