Dominic Fritz dă afară un avertizor de integritate din Primăria Timișoara

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Avertizorul de integritate Mirela Toc, din cadrul Primăriei Timișoara, s-a trezit cu desfacerea contractului de muncă, după o serie de mai multe penalizări. Ea a avut probleme și cu fostul primar Nicolae Robu, care a exilat-o într-un biroul insalubru, fără acces la internet, potrivit relatării ziarului Ziua de vest.

De 16 ani și-a dedicat viața luptei împotriva abuzurilor și ilegalităților din Primăria Timișoara. În tot acest timp s-au schimbat doi primari, dar problemele au rămas aceleași. Fostul primar Robu a târât-o prin fața comisiilor de disciplină și a surghiunit-o într-un birou insalubru și fără acces la internet. Actualul primar Fritz a „detașat-o mascat”, la Poliția Locală și a continuă să o trimită la judecată în fața unei așa zise comisii de disciplină. Mirela Toc, supranumită „cel mai incomod funcționar public din Primăria Timișoara”, continuă însă să lupte. A câștigat procesele cu fosta administrație și continuă să-și ceară dreptatea în fața actualei conduceri a primăriei.

Chemată în fața Comisiei de Disciplină pentru a purtat un tricoul cu înscrisul: „STOP ABUZURILOR”

Ultimele două sesizări, potrivit sursei locale, i-au fost fatale. Una legată de soția bătută a unui polițist și a doua pubelele nesecurizate. Acestea i-au venit cu hac.

Avertizorul de integritate are statut legal în România, după adoptarea unei directive europene. Acesta poate sesiza abuzurile din administrație, fiind protejat de lege.

Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Municipiului Timișoara a anunțat că va depune o plângere prealabilă împotriva raportului comisiei de disciplină. Mirela Toc a mai apărut în fața respectivei comisii, după ce a purtat un tricou inscripționat: STOP ABUZURILOR DIN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ TIMIȘOARA!

Drumul suferinței, uitării sau al speranței?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Europarlamentarul liberal Dan Motreanu a donat anul acesta 85.000 de lei pentru protecția copiilor din Giurgiu
Anul acesta, europarlamentarul liberal Dan Motreanu, a donat 85.000 de lei Direcţiei Generală de Asistenţă ...