Alin Nica a strigat adunarea liderilor liberali ai consiliile județene din proximitate

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

La sediul PNL Timiș a avut loc recent o întâlnire a aleșilor locali liberali și membri ai BPJ cu președinții Consiliilor Judeţene din Sălaj, Bihor, Arad, Timiș și Caraș-Severin. Discuţiile au privit atât aspecte administrative, cât şi politice, informează deBanat.ro. “Rezultatele unui partid sunt suma rezultatelor locale,” a spus Ilie Bolojan, în perspectiva alegerilor din anul viitor.

Dinu Iancu Sălăjeanu, Ilie Bolojan, Iustin Cionca, Romeo Dunca şi, evident, Alin Nica au vorbit despre experiențele locale atât în domeniul administrației, cât și la nivel politic, pe plan județean.

Am invitat colegii președinți de Consilii Județene pentru o întâlnire cu aleșii locali liberali din Timiș, pentru a dezbate pe chestiuni administrative și perspectivele pentru anul viitor, an electoral. A fost un schimb de idei, propuneri, dar și nemulțumiri, toate fiind constructive. Am discutat despre reformele ce trebuie propuse pentru a finaliza proiectele de la nivel local, perspectivele ca reformele să fie duse la bun sfârșit într-o eventuală coaliție pentru anul viitor. Trebuie să ne propunem niște obiective pe care dorim să le facem pentru România. Chestiuni concrete, proiecte clare și să coagulăm în jurul nostru forțele politice pentru a ne calibra strategia viitoare, a spus Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Perspectivele unei reorganizări administrativ-teritoriale au suscitat cel mai mare interes pentru cei prezenți la întâlnire, liderii de CJ invitați la Timişoara fiind de părere că există modalități pentru o transformare radicală a teritoriului României, însă este nevoie de curaj politic. Alte teme abordate s-au referit la PNRR, la finanțarea proiectelor prin Compania Națională de Investiții, dar s-au dat și sfaturi politice.

Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, a vorbit despre perfomanţa PNL-iştilor în administraţia locală.

Rezultatele unui partid sunt suma rezultatelor locale. Trebuie să ținem frontul și să facem ce ține de noi. Este nevoie de echipe puternice. Este important cum ne prezentăm în guvernările unde avem răspunderi. E important ce face fiecare ales primar. Dacă administrezi bine, le poți da celorlalți cetățeni exemplu și pentru alte localități. E foarte importat să rămânem uniți! Trebuie să ne respectăm între noi și să ținem aproape unii de alții, a spus Bolojan.

Dinu Iancu Sălăjanu, președintele CJ Sălaj, i-a îndemnat pe colegii liberali să se bazeze pe ei înșiși, să aibă principii și valori.

„Suntem PNL, nu ne amestecăm cu PSD”

Este foarte important ce facem noi. Cu bani puțini putem face lucruri mari. Eu asta am dorit să arăt la CJ Sălaj. Trebuie să ne luptăm cu armele pe care le avem și să câștigăm alegerile de anul viitor. Trebuie să avem strategie și politici de implementare a strategiei, a spus Sălăjan.

Coaliția cu PSD a fost o altă temă abordată la întâlnire, iar Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin, a exemplificat cu cazul din județul său.

În Caraș-Severin, cetățenii au ales schimbarea. Electoratul trebuie să vadă că avem aceleași intenții liberale, nu trebuie să ne ascundem după PSD, trebuie să arătăm clar că suntem și rămânem liberali. Prin această coaliție, oamenii trebuie să înțeleagă că politica ne-a adus împreună spre binele României. Suntem PNL, nu ne amestecăm cu PSD. Nu trebuie să ne ducem pe direcția valului, ci să rămânem liberali, pentru asta am fost aleși, a spus Dunca.

Pe această temă s-a exprimat și președintele liberalilor timișeni, Alin Nica:

Pentru a avea în continuare o coaliție cu PSD, după alegerile din 2024, eventuala colaborare trebuie să își propună reforme ample ale statului român, altfel nu avem cum să justificăm în fața cetățenilor o alăturare contradictorie din punct de vedere ideologic. Asemenea dezbateri trebuie să fie organizate în continuare, local, dar și național, fără subiecte tabu și fără rețineri în a ne spune părerea, a concluzionat Alin Nica.

Singurătatea lui Zelenski a devenit virală

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan: „Austria trebuie să plătească despăgubiri României pentru blocarea în Schengen”
În Parlamentul European, o moțiune pune la colț Austria pentru votul negativ dat României în ...