Tucker Carlson, pe urmele lui Larry King, la Russia Today?

Marius Ghilezan Uncategorized

Presa ostilă lui Carlson Tucker dezvăluie discuțiile private ale moderatorului cu managerii postului de televiziune Fox News, încercând să inducă ideea că vedeta a fost concediată din rațiuni sexiste, nu politice. Aceasta susține că fiul lui Rupert Murdoch, cel care a preluat conducerea postului, s-ar fi săturat demult de teoriile sale conspiraționiste, care ar fi îndepărtat și jignit publicitarii. După 48 de ore, Carlson a vorbit două minute într-un montaj difuzat pe twitter. Deși n-a spus nimic relevant, a strâns nouă milioane de spectatori.

În procesul dintre Fox și Dominion, firma de numărat voturile din ultima campanie electorală prezidențială din SUA, având printre acționari pe soțul lui Nancy Pelosi, zic vocile conspiraționiste, s-au depus și înregistrări ale dialogurilor private dintre Tucker Carlson și conducerea postului. Cele două părți s-au înțeles să nu meargă mai departe, Fox plătind o sumă imensă: 785 de milioane de dolari.

citește și: Presa liberă moare, dar nu cade prizonieră

The New York Times susține că a audiat o serie dintre acestea și că la un moment dat, vedeta tv ar fi spus, în afara studiolului, ar fi vorbit despre „fanii săi în postmenopauză.” Într-un alt clip, el este auzit descriind o femeie drept „delicioasă”.

Presa de scandal susține că prezentatorul de mare succes ar fi primit o ofertă de la Russia Today, potrivit Sky.com Russia Today are acronimul RT pe Twitter-ul din limba engleză: „Hei @TuckerCarlson, poți pune întotdeauna mai multe întrebări cu @RT_com”.

La sfârșitul carierei, fosta vedetă a CNN, Larry King, a avut un show săptămânal, cu titlul “Politicking with Larry King pe Russia Today, aflată pe atunci pe cablurile americane. Ca unul care a avut o bursă în echipa sa, pot depune mărturie că și el avea atitudini sexiste. În fața mea a pișcat de fund o colaboratoare.

The Washington Post: Fox Tv l-a concediat pe Tucker Carlson pentru că era misogin cu echipa managerială

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dominic Fritz demolează cluburile timișorene și îi face “interlopi” pe proprietarii acestora
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a semnat dispoziția de demolare a celor mai cunoscute cluburi de ...