Globaliștii demonizează Rusia și China pentru a-și menține hegemonia asupra lumii – consideră Alexander Dughin

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL OPINIE

Ziaristul elvețian și membru al Partidului Creștin Democrat, Guy Mettan, l-a întâlnit pe Alexander Dughin, într-un avion care-l readucea din Siberia la Moscova. Cu acest prilej, l-a întrebat pe filosoful rus cine i-a ucis fata. A răspuns sec că o ucraineană, școlită și antrenată de serviciile secrete engleze sau americane. El mărturisește că a devenit țintă pentru occidentul globalist, pentru că acesta nu admite pluralismul de idei.

În lumea civilizată, cine nu se încolonează noilor ideologii corecte politic este acuzat de fascism, concluzionează el.

“Cred că Occidentul ar putea trăi și ar putea fi în siguranță prin acceptarea existenței unei lumi multipolare. Dar asta ar reprezenta un pericol pentru colonialiștii și extremiștii care au uzurpat puterea. Dominația și  supraviețuirea lor depind de capacitatea lor de a demoniza Rusia, China și alte națiuni care le rezistă. Dar ele nu reprezintă întregul Occident și există încă o șansă pentru  Europa de a accepta o Rusie neutră și independentă de partea sa, deoarece Rusia nu încearcă să cucerească Europa”, declară ideologul rus ziaristului elvețian, citat de Solidnews.ro.

La întrebarea cum s-ar putea realiza lumea polară, Dughin aduce aminte de analiza lui Antonio Gramschi, care a ridicat problema cezarismului vs hegemonie 

“Hegemonia pătrunde în societate total, direct și indirect, politic, cultural, prin intelectuali, educație, dar și prin economie, piețe  și consum. Așa a fost instituită hegemonia liberală democratică, guvernată de legile capitalului. Scopul final al acestei hegemonii este de a ucide orice formă de independență a societății pentru a crea un guvern mondial totalitar”, mai explică Dughin, care recunoaște că nu s-a mai întâlnit demult cu Putin, dar pe care-l susține, pentru că “Rusia nu are de ales o altă cale.” În caz că va fi învinsă, se va transforma într-o colonie occidentală, a mai declarat Alexander Dughin.

citește și: Rareș Bogdan: fără unitate și stat de drept discutăm degeaba despre prosperitate

“Pentru mine, a mai spus el, modul corect de a lupta împotriva hegemoniei este multipolaritatea, construirea unei lumi multiple și, prin urmare, anti-hegemonice. Hegemonia este prin definiție unipolară în toate domeniile, economic, cultural, social, informatic, civilizat, ideologic, spiritual, științific, educațional etc.  Prin urmare, trebuie combătută la toate nivelurile. Capitalism, nu! Democrație liberală, nu!  Politică de gen, nu! Cancel culture, nu! Guvern mondial, nu!  Scientism transumanist, nu!  Toate tezele de hegemonie trebuie contracarate sistematic pentru a construi o contra-hegemonie”, a conchis intervievatul.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PNL Timiș are un prim candidat la alegerile locale din 2024: Cosmin Tabără
După ce președintele PNL Timiș, Alin Nica, a declarat deschisă competiția internă pentru desemnarea candidatului ...