Republicanul George Santos a recunoscut că a mințit în campania electorală

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

George Santos, primul candidat gay asumat al Partidului Republican, a recunoscut ieri că a mințit în campania electorală, spunând că a absolvit Colegiu Baruch în 2010, că a lucrat la Citigroups, la Goldman Sachs sau că are o avere impresionantă, potrivit the New York Times. El a câștigat un loc pentru Congres, fiind ales în New York, urmând să reprezinte Insula Long și nord-estul Queens-ului. A spus că în ciuda acuzațiilor formulate, va depune jurământul de parlamentar.

El a recunoscut ziarului The New York Post că nu este proprietarul celor 13 imobile despre care vorbea și că datorează mii de dolari pentru chiriile neplătite. A spus că a fost căsătorit cu o femeie, dar nu-i dezvăluie identitatea, adăugând că este „în ceea ce privește sexualitatea, oamenii se mai schimbă.” Presa americană susține că este primul republican ales care-și asumă identitatea sexuală, ca fiind gay.

Averea lui colosală nu există. Doar un tom de datorii

The New York Times mai susține că personajul nu a reușit, de-a lungul anilor, să explice cum averea lui s-a inversat atât de semnificativ încât, până în 2022, a putut să împrumute 700.000 de dolari pentru campania sa electorală.

De asemenenea, publicația progresistă mai susține că The Times a descoperit documente ale condamnării sale în tinerețe de o instanță din Brazilia pentru fraude financiare. Aflat în America de sud, a emis cecuri false. Instanța la condamnat, dar a fost de negăsit de către poliție pentru a-l aresta. În dialogul cu ziariștii americani, a spus că nu este vinovat de fraude financiare, nici în SUA, nici în Brazilia.

„Nu am pretins niciodată că sunt evreu,” a mai spus Santos pentru The Post. „Eu sunt catolic. Datorită bunicii mele cu origine evreiască, am spus că sunt „evreu”.

Pe parcursul campaniilor sale, republicanul Santos a susținut că a absolvit Colegiul Baruch în 2010, înainte de a lucra la Citigroup și, în cele din urmă, la Goldman Sachs.

În interviul de luni, domnul Santos a recunoscut pentru The Post că nu a absolvit Colegiul Baruch sau niciun alt colegiu.

Cel mai friguros Ajun de Crăciun în SUA

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Pe Aeroportul din Seul, unui parlamentar liberal i s-au confiscat caltaboșii și toba din bagaj
Ben-Oni Ardelean, deputat PNL și președinte al grupului parlamentar de prietenie cu Coreea de Sud, ...