Craiova, al treilea oraș, în topul european al Târgurilor de Crăciun

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Aventura municipiului Craiova pe Best European Destination continuă. 41.884 de turiști din toată lumea au decis că Târgul de Crăciun, organizat în fața Primăriei, face parte din primele trei, de acest gen, din Europa

După exercitarea voturilor online pe site-ul amintit, Craiova obține locul trei, după Budapesta și orașul Gdansk din Polonia.

“Promovarea de anul trecut a transformat Craiova, în doar câteva luni, într-o adevărată destinație turistică. Astfel, pentru ediția din acest an, am extins suprafața târgului în mai multe piețe, am montat cele mai frumoase decorațiuni luminoase în tot centrul orașului și am realizat căsuțe unicat, concepute special de cei mai talentați artiști pentru Craiova. Dacă anul trecut, Craiova obținea cel mai bun rezultat, ca oraș nou intrat în acest clasament internațional, anul acesta avem confirmarea că investițiile făcute de administrația locală în domeniul cultural-turistic nu au fost făcute în van”, a declarat primarul Lia-Olguța Vasilescu, potrivit site-ului primăriei.

citește și: România n-a primit viza Schengen / Rareș Bogdan: „Austria a avut o atitudine sfidătoare și agresivă”

Autoritățile locale recomandă turiștilor să folosească Logo-ul „European Best Christmas Market” pe toate comunicările, site-urile, fotografiile sau imaginile difuzate/distribuite.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alin Nica: Trebuie să organizăm o opoziție dură și fermă față de Austria
“Trebuie să organizăm o opoziție dură și fermă față de Austria” – a declarat Alin ...