Alin Nica: Trebuie să organizăm o opoziție dură și fermă față de Austria

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

“Trebuie să organizăm o opoziție dură și fermă față de Austria” – a declarat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, prezent la emisiunea “Cu drag, despre România,” organizat în studioul Realitatea Plus.

„Imigrația ilegală trebuie căutată în altă parte, poate chiar acolo, printre țările care au intrat mai nou în Shengen, mă refer la Croația” – a încercat liderul PNL să explice în cadrul emisiunii. El a mai precizat că județul Timiș are la frontierele de vest, Frontex, polițiști din Germania care contolează strict zonele. Pe ruta Serbia, Croația și alte țări pătrund imigranții ilegali, a mai comentat invitatul Realitatea Plus, în cadrul emisiunii în care a participat și Domin Fritz, primarul Timișoarei, la fel de critic cu autoritățile austriece.

Președintele CJ Timiș a încercat să provoace și o parte pozitivă a întâmplărilor de ieri, din JAI. Pentru domnia sa, faptul că 26 de țări au susținut cauza României e o bucurie, la fel ca unitatea tuturor forțelor politice în slujba acestei cauze.

citește și: România n-a primit viza Schengen / Rareș Bogdan: „Austria a avut o atitudine sfidătoare și agresivă”

Deliciul serii a fost actorul Florin Călinescu, membru al juriului Pro Tv, care a negat că ar fi spus mereu că Timișoara e Mica Vienă, că el s-a născut nu departe de Viena, a spus-o la mișto, așa apreciază acum, când trendul anti-austriac e la cote maxime în România.

Cu același prilej, Alin Nica a anunțat că anul viitor, în timpul evenimentului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii – se va organiza cea mai prestigioasă expoziție Constantin Brâncuși, din Europa de Est. Lucrări în valoare de peste un miliard de dolari vor fi expuse la Muzeul Național de Artă, fostul Palat Baroc din Piața Unirii, piață centrală a Timișoarei.

Umbra lui Covaci, pe urma „aeropoartelor” lui Mircea Baniciu

Mircea Baniciu a vorbit despre anii tinereții, cei mai frumoși ani, așa cum i-a caracterizat, când era vocalistul trupei de legendă Phoenix. Audiența n-a râs când a mărturisit că prin 1984, pe când locuia prin Ștefan Plăvăț, stradă din Timișoara, avea să întârzie mereu la Aeroport. A zis că s-a mutat la București pentru că erau „mai multe aeropoarte,” în loc de mai multe aeroporturi.

Provocat de Florin Călinescu, a spus că numele de Covaci îl bântuie mereu. A recunoscut că viitorul ginere e tot Covaci. Edi, pe numele de botez.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan vrea să scoată ÖVP din Partidul Popular European
Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a anunţat joi, într-o intervenţie tv, că va cere scoaterea partidului ...