Ideologul liberal Valeriu Stoica denunță discuțiile PSD-PNL despre comasarea alegerilor locale și parlamentare

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Uncategorized

Ideologul PNL, Valeriu Stoica, anunță că a abservat tentația unui compromis între PSD și PNL, privind comasarea alegerilor locale și parlamentare.

”Dacă ar fi decalate, staff-urile locale al partidelor, după ce și-au atins obiectivele locale, nu se vor mai bate pentru obiectivele naționale, ceea ce nu e bine. Așa că, probabil le vor comasa”, a declarat fostul președinte al PNL la Digi 24.ro

citește și: OMV ar putea vinde participațiunea din Neptun – Deep unui colos financiar american, dar păstrează PETROM

Stoica a analizat evoluția scenei politice la un an de la crearea coaliției PSD-PNL, pe care el a numit-o ”o coaliție împotriva naturii”. Stoica a spus că prima sa temere la crearea coaliției, aceea a creșterii unui partid anti-sistem, nu s-a concretizat.

Alianța contra naturii nu a erodat partidele componente

”La un an de coaliție nu constat o creștere a USR sau AUR. Nu constat o scădere gravă a PSD și PNL. Înseamnă că că iluzia că un partid anti-sistem are șanse de evoluție rapidă e doar o iluzie. În acești 30 de ani au fost multe partide anti-sistem, dar majoritatea au dispărut. Asta înseamnă că există o stabilitate a acestui sistem politic. În ultimii zece ani s-a creat o stabilitate a principalelor partide, PSD și PNL. Orice nou partid anti-sistem nu are șanse să ajungă la putere”, a spus Valeriu Stoica. El a mai precizat că o altă temere a sa era legată de ”fagocitarea PNL de către PSD”. ”Aveam temerea că alianța contra naturii va eroda ambele partide, dar nu s-a întâmplat. Credeam că PSD va fagocita PNL, dar nu s-a întâmplat. Ambele partide și-au păstrat forța din teritoriu”, a spus el. Valeriu Stoica a mai spus că, în opinia sa, rotația PSD-PNL la șefia guvernului prevăzută pentru luna mai 2023 va avea loc, iar PSD va prelua postul de premier.

Valeriu Stoica se ocupă în continuare de pogoria sa, dotată industrial la standardele americane. Are o cifră de afaceri de câteva zeci de milioane de euro. Susține că tot profitul obținut din avocatură l-a reinvestit în domeniul viticol de la Drăgăşani. Vinul său este cunoscut sub brand-ul Avincis.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
G7 aplică soluția Dragnea la petrolul rusesc: plafonarea
Națiunile din Grupul celor Șapte (G7) și Australia au declarat vineri că au convenit asupra ...