Daniel Buda: Uniunea Europeană să plătească fermierilor, dacă vrea să reducă emisiile de metan

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Inițiativa Comisiei Europene, privind reducerea emisiilor de metan cu 30 % până în 2030,” este atât de proastă, încât nici nu poate fi amendată, că nu ai cum să o amendezi”, susține europarlamentarul liberal Daniel Buda, potrivit, Antena 3 CNN.

Există un vid politic în ceea ce privește emisiile din sectorul zootehnic, susține liberalul.

“Nu vrem să o folosim pesticide, dar până la urmă sectorul agricol nu poate să reziste fără aceste pesticide și este nevoie să le folosim, evident, în doze rezonabile, astfel încât să putem să avem niște culturi care să permită până la urmă prevenirea foametei’, mai spune Buda.

citește și: PNL solicită creșterea pensiilor cu 15% de la 1 ianuarie 2022

(.Cu siguranță vom veni cu un raport în care o să respingem practic această propunere, pentru că repet, este atât de proastă, și asta le-am și spus colegilor din comisie, atât de proastă încât nici măcar nu pot să o amendezi, că nu am ce să amendezi. Cert este însă că nu poți să-i pui fermierului niște costuri financiare să le facă din propriul buget. Vrei să facă un management eficient al dejecțiilor? N-ai decât să-i dai bani pentru chestiunea asta.

Plus de asta mai sunt alternative care pot să fie avute în vedere, prin care anumiți investitori, da privați, să meargă să de dezvolte capacități de ceea ce înseamnă prelucrarea gunoiului de grajd, pentru că sunt tehnologii și soluții. Haideți să investim acolo”, a spus Daniel Buda la Antena 3 CNN.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Noul Spital Oncologic din Timișoara se va construi din banii PNRR: 200 de milioane de Euro
După treizeci de ani de stare dezastruoasă, Spitalul de Oncologie din Timișoara și-a găsit finanțatorul, ...