Bășcălii în coaliție / Dan Motreanu l-a ironizat pe Marcel Ciolacu, după ce președintele PSD l-a făcut pe Rareș Bogdan “Nea Ion de la Raion”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, îl trimite pe Marcel Ciolacu la bibliotecă.

Prezent la Adunarea Județeană a Organizației Seniorilor Național Liberali Giurgiu, liderul PNL a comentat ironia președintelui PSD, făcută la adresa lui Rareș Bogdan, pe care l-a numit  “Nea Ion de la Raion”, după ce europarlamentarul liberal a spus că PNL are soluții pentru orice minister din guvernul Ciucă. Asta ca un apropo la faptul că PSD nu vrea să-și asume portofoliul apărării.

Astfel, Dan Motreanu a spus, că fiecare citează din experiența de viață sau din propriile lecturi.

Dar de ce nu „Ioan Gură de Aur”? S-a întrebat Motreanu

„Mă așteptam ca domnul Ciolacu – ca un bun socialist – creștin practicant, să îl compare mai degrabă cu Ioan Gură de Aur. Despre Rareș Bogdan se pot spune multe, dar nu și faptul că nu este un bun orator. Este o calitate pe care nimeni nu i-o poate contesta. De asemenea, se pare că, mai nou, și predicțiile îi ies lui Rareș Bogdan, atât cu pensiile speciale – din păcate mult mai târziu de 30 zile, cât și cu promisiunea creșterii pensiilor cu 15% și a salariului minim la 3.000 de lei, măsuri pe care sunt sigur că și domnul Ciolacu și le dorește.

citește și: „Putinistul” Lula da Silva a biruit în alegerile prezidențiale din Brazilia

Cele două măsuri se pot întâmpla pentru că până la sfârșitul anului, Guvernul Ciucă va propune reformarea sistemului în baza contributivității și reducerea inechităților din sistemul de pensii, dar și pentru că, după vizita și negocierea făcută de Premierul Nicolae Ciucă la Bruxelles inclusiv cu președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, s-a propus ajustarea unor jaloane din PNRR, precum și înlocuirea limitei de 9,4 % din Produsul Intern Brut pentru pensii, cu un alt indicator, care să ţină cont de studiul Băncii Mondiale, un indicator de disciplină financiară”, a transmis Dan Motreanu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ISRAEL / Benjamin Netanyahu se pregătește să revină la guvernare
După publicarea Exit-Poll-urilor alegerilor din Israel, desfășurate ieri, fostul premier al Israelului, Benjamin Netanyahu, a ...