Rareș Bogdan: PNL are soluții și pentru apărare

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Rareș Bogdan După ce PSD a anunțat că nu va nominaliza un candidat pentru funcția vacantă de ministru al apărării, iar Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a spus răspicat faptul că PNL nu renunță la niciun minister, europarlamentarul liberal, Rareş Bogdan, a replicat că “PNL are soluţii pentru orice portofoliul.”

Prim vicepreședintele PNL a subliniat că liberalii nu vor ceda niciun portofoliu din cele pe care le au deja. Luarea de poziție vine după ce în presa aservită PSD a fost vehiculată ideea unui schimb de ministere între cele două partide, prin care liberalii ar fi preluat Apărarea și ar fi cedat social-democraților Energia.

citește și: Cât costă un parc fotovoltaic? Cum să te încălzești cu energie solară?

„Faptul că a ajuns în spațiul public această idee e extrem de nefavorabil pentru armata română într- un moment foarte tensionat. Sper ca PSD să nu se mai joace pe acest domeniu, să vină cu o propunere. În cazul în care nu pot veni cu propunere să informeze coaliția. Eu sper să găsească un om competent care poate colabora cu premierul, care nu are cum să se ocupe exclusiv de Ministerul Apărării”, a explicat Rareș Bogdan. „Dacă cei de la PSD nu sunt în stare să propună o soluţie şi nu au, să ne spună, nu e nicio problemă. PNL, în orice moment şi pentru orice portofoliul are soluţii”, a mai adăugat el.

„E un minister-cheie și are nevoie de un titular acolo. Așteptăm propunerea, să închidem cât mai repede subiectul. Nu e o chestiune de tranzacționare, e o chestiune de armata română, apărare națională, e o chestiune mai gravă decât un simplu schimb sau o simplă propunere în minister”, a continuat el.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ungaria va organiza un referendum privind sancțiunile impuse Rusiei
Ungaria este prima țară din blocul comunitar care face o consultare populară privind sancțiunile impuse ...