Lia Lucia Epure, despre Frigutz-ul de Timișoara: “mulțumim din inimă partidului”

Marius Ghilezan OPINIE ACTUALITATE POLITIC

La Timișoara, nici după o săptămână de temperaturi nocturne de sub 10 grade Celsius, autoritățile locale nu dau drumul la căldură pentru cele aproape cincizeci de mii de apartamente, racordate la Colterm.S-au făcut încercări, dar apa caldă s-a oprit, chipurile la cererea oamenilor.

Tenacele jurnalist local, Lia Lucia Epure reamintește cititorilor Ziua de vest de timpurile apuse, când oamenii erau obligați să mulțumească din inimă partidului. ”Stăpânii bocancilor” administrației locale Timișoara, mai exact cei care conduc Primăria Timișoara, împiedicați în bocancii cu șireturile desfăcute, cu noroi uscat pe botul lor, după modelul ”partidului unic”, fac așa: dau drumul căldurii de la COLTERM, conform legii, acum aproape trei săptămâni, adică după ce trei nopți consecutiv, temperatura nocturnă este sub 10 grade C. O opresc, pentru că: ”toată lumea a cerut să fie oprită, era prea cald, vai!” (nu pot cita sursa, respect codul care obligă confidențialitatea invocată), dar după ce este deja frig de șapte zile, cu temperaturi de 6-8 grade, noaptea, nu au mai dat căldura. Cică buletinul meteo ar fi fost favorabil. O minciună până la Cer, o manipularea odioasă, pe care o practicau exact așa, comuniștii. Copii mici, persoane bolnave, școli, spitale, nu a contat. Dar, vai, azi, 19 octombrie, s-a pornit ușor, ușor, căldura în caloriferele reci ca iarna..

citește și: Vot istoric obținut de PNL în Parlamentul European

”Mulțumim din inimă partidului!”. Asta așteaptă USR? O odă? O mulțumire colectivă? Un miting de susținere? De laudă?” – mai susține Lia Lucia Epure.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Pâinea e tot mai scumpă în Europa, susține o analiză the New York Times
Există semne că inflația în Europa se înrăutățește. Datele publicate miercuri au arătat că prețurile ...