Percheziția care aprinde America

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

După percheziționarea vilei lui Trump din Florida, analiștii americani vorbesc despre escaladarea conflictului dintre democrați și republicani. Foarte multă lume discută despre percheziția care aprinde America.

”Vor să mă oprească să candidez pentru un nou mandat,” a spus Donald Trump.

Dacă anchetarea sa privind rebeliunea de la Capitoliu din toamna anului 2020 și investigația privind problemele fiscale și împrumuturi ale lui Trump și ale membrilor familiei sale au trenat, de data aceasta, în cazul în care se dovedește că a sustras documente oficiale și le-a folosit în interes personal, poate fi condamnat până la trei ani sau i se va da o amendă. Chestiunea cea mai gravă e că i se poate interzice candidatura.

Băsescu a umplut camionul și n-a pățit nimic

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a recunoscut că a plecat cu un camion de documente de la Palatul Cotroceni. Nu a fost vizat de procurori, pentru că justiția românească e dresată.

VIDEO China denunță Acordul climatic de la Glasgow

Asistăm la o acțiune similară cu investigarea e-mail-urilor lui Hillary Clinton, din timpul campaniei electorale de acum șapte ani, dar odată ce au luat puterea, republicanii n-au mai finalizat acuzarea.

”Se ascute lupta de clasă” – vorba marxistului

Dacă ancheta îl va găsi pe Donald Trump nevinovat, cu siguranță fostul președinte va folosi concluzia procurorilor, pentru a-și consolida „imaginea pozitivă” în rândul susținătorilor săi și pentru a încerca să-i convingă pe nehotărâți.

citește și: “MILIARDUL de $ contra schimbării PROCURORULUI GENERAL”- şantajul lui OBAMA la preşedintele Ucrainei, recunoscut de BIDEN

Dacă ancheta îl va găsi pe Trump vinovat, va face cu siguranță recurs și va aduce cazul în fața Curții Supreme de Justiție, unde Trump și republicanii au mai mulți susținători decât democrați, deoarece Trump a nominalizat trei judecători la Curtea Supremă, în timpul mandatului său, având majoritatea.

Percheziția care aprinde America

Democrații stau prost în sondaje. Președintele american Joe Biden nu reușește să rezolve problemele economice din țară și trebuie să gestioneze situația de criză externă, provocată inconștient de speaker-ul Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, în insula Taiwan. Comunitatea internațională este confuză în ceea ce privește situația politică din SUA. Republicanii se radicalizează. Liderii politici vor relua atacurile împotriva lui Hunter Biden, acuzat de corupție în mai multe dosare. Analiștii vorbesc despre posibila reactualizare a asaltului civic din 2020 asupra Capitoliului, informează Global News.

Democrații par de dinainte învinși. Biden va pierde greu puterea. Vor fi băi de sânge?

Campania electorală pentru alegerile parțiale din noiembrie va încinge spiritele. Republicanii vor fi și mai nervoși. Litrul de motorină a crescut de patru ori. Inflația a dus la sărăcirea marii mase.

Toți ochii planetei vor fi ațintiți spre alegerile parțiale din SUA.

Vor zdrobi creștinii socialiștii?

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Expoziție Brâncuși, în timpul evenimentului ”Timișoara – Capitală Europeană a Culturii”
”Titlul de Capitală Europeană a Culturii obținut de Timișoara se poate transforma în motor economic ...