Lupta pentru cvorum / CONDIŢIA lui PONTA care zdruncină lista lui ORBAN

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

PSD şi PRO România au anunţat că nu vor fi prezenţi în sala unde se vor adnua camerele reunite ale Parlamentului. Fără trădări, cele două formaţiuni adună 233 de parlamentari.

Victor Ponta a anunţat, totuşi, în ce condiţii parlamentarii Pro România s-ar putea afla în sală la votul de învestire a Guvernului Orban.

Victor Ponta a fost întrebat, sâmbătă seara, în timpul unei intervenţii telefonice la România TV, dacă parlamentarii Pro România se vor afla în sală pentru a asigura cvorumul la votul de învestire a Guvernului Orban. Liderul Pro România a declarat că, pentru ca parlamentarii săi să se afle în sală, trebuie ca Ludovic Orban să renunţe la cei trei miniştri care au primit aviz negativ în comisii.

Citeşte şi: Adrian NĂSTASE, îndemn electoral: “de la răul cel mai mic, la REAUA cea mai mică”

„O să discutăm de dimineaţă, toţi parlamentarii Pro România, în măsura în care domnul Orban nu respectă regulile din Parlamentul European, Parlamentul României şi regulile din toate parlamentele democratice şi anume de a schimba cei trei miniştri care au fost respinşi de către comisii… (….)Aveam la USL, cred că aveam majoritate 70%, a picat un ministru într-o comisie, l-am schimbat imediat. Domnul Cioloş a schimbat… De altfel doamna Rovana Plumb nu a ajuns în Parlament, a fost respinsă în comisie. Domnul Orban zice nu, la mine nu se aplică regulile. Nu se aplică regulile, atunci fă-ţi-le singur. Domnul Orban are timp până luni la ora 14.00 să facă o chestiune de bun simţ: adică să propună alţi trei miniştri în locul celor picaţi”, a declarat Victor Ponta.

„Domnul Orban încalcă şi o regulă a tuturor parlamentelor şi anume ţine la nişte oameni faţă de care probabil are nişte obligaţii personale, deşi au fost respinşi de Parlament îi susţine în continuare”, a mai declarat Victor Ponta.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CERCETARE „EL PAIS”: Socialiștii din SPANIA conduc în ultimul sondaj electoral
În Spania, se organizează noi alegeri după ce nu s-a reuşit o formulă de guvernare. ...