EXPLOZIV / Inginerul LUDOVIC ORBAN dă consultaţii juridice

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Preşedintele PNL nu este parlamentar. Unele surse dădeau la începutul acestui an informaţia că era angajat la firma lui ROBERT SIGHIARTĂU. Daniel Zamfir spune că a aflat de unde îşi ia leafa primul ministru desemnat.

“Ludovic Orban ia salariul de la firma de avocatură Doru Traila și Asociații! Am aflat asta in direct la tv de la dna Traila, care a spus ca inginerul Ludovic Orban dă consultații juridice telefonice avocaților de acolo. Tare asta, nu? , a scris pe facebook senatorul independent Daniel Zamfir.

Zamfir a fost în emisiune cu deputatul PNL Cristina Trăilă, fosta soție a avocatului care l-a angajat pe Orban.

Doru Trăilă a lucrat de tânăr la firma de avocatură a lui Valeriu Stoica, fostul ministru liberal al justiţiei, cel care a mărit salariile magistraţilor. În 2013 s-a despărţit de fostul maestru şi s-a asociat cu alţi colegi pentru a fonda o altă casă de avocatură.

Citeşte şi: THE GUARDIAN: „ROMÂNIA cheltuie pentru SRI mai mult decât Germania, Turcia şi Canada”

Doru Traila a acumulat o experienţă considerabilă într-o arie extinsă şi variată precum: contracte, fuziuni şi achiziţii, insolvenţă, proprietate intelectuală, drept societar, imobiliare, publicitate, media, telecomunicaţii şi energie, piaţa de capital şi infracţiuni de afaceri.

Doru Trăilă este avocatul Alinei Bica, fosta șefă a DIICOT, care a plecat din țară. Acesta a fost asociat în avocatură cu Valeriu Stoica, fost lider PNL.

Cristina Trăilă provenită din fostul PDL a fost a fost preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) .

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“MARIA – INIMA ROMÂNIEI” / Mega turneu naţional al filmului DOCUMENTAR DE SUCCES
Puţină lume ştie că anul acesta se împlinesc 100 de aniversare a gestului crucial al ...