Iordache: “Sunt cel puţin trei miniştri din cabinetul CIOLOŞ în guvernul Orban”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Deputatul PSD Florin Iordache consideră că programul de guvernare al PNL este „copy-paste” după cel al social-democraților. În acest context, Iordache a precizat că nu vede rostul demiterii Cabinetului Dăncilă.

În Program PNL, la pagina 36, apare un paragraf despre securitatea cibernetică, luat dintr-un comunicat al ministerului condus de un PSD-ist.

„De ce au mai dat jos Guvernul Dăncilă dacă majoritatea măsurilor bune sunt preluate ca proprii măsuri? În perioada următoare, chiar pregătim în oglindă, măsuri PSD, cu preluarea copy-paste. Putem să îi zicem în loc de guvernul Orban, guvernul copy-paste, pentru că au copiat, în programul de guvernare, majoritatea măsurilor noastre”, a afirmat Florin Iordache, joi, la Parlament.

Fostul ministru al Justiției a adăugat că măsurile bune pe care le consideră preluate de Guvernul Orban puteau fi îmbunătățite, fiindcă refacerea lor înseamnă timp pierdut.

Citeşte şi: PIPEREA: “În trei luni, poporul o să o regrete pe DĂNCILĂ”

„Mă refer la Justiție. Optimizarea condițiilor din instanțe, digitalizarea din instanțe, introducere brățărilor electronice, măsurile pentru o mai rapidă funcționare a proceselor…Dacă deschideți programul PSD și programul copy-paste Orban, veți vedea că le veți regăsi acolo. Eu credeam că pornind de la lucrurile bune care există, spre exemplu, de la coduri, de la legislația care vizează armonizarea cu anumite cerințe europene, putem discuta și îmbunătăți. A lua de la zero și a face acum consultare, fie că discutăm de la Comisia de la Veneția, fie de asociațiile profesionale, până propunem un proiect, iată ajungem în vară, și condițiile sunt la fel de proaste și legile la fel de proaste”, a explicat Iordache.

Acesta a mai spus că a văzut cel puțin trei miniștri care au făcut parte din Guvernul zero al lui Dacian Cioloș și acum sunt transferați în Cabinetul Orban.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
VOCEA ROMÂNIEI / Andi Ţolea, puştiul de senzaţie. Merge mai departe
Aseară, la VOCEA ROMÂNIEI, un puşti născut în Arad a întors toate cele patru scaune, ...