Mitingistul de profesie, Cristian Mihai Dide, e angajat al firmei lui Sebastian (Tianu) Burduja

Dragoș Nelersa ACTUALITATE Principal

Cristian Mihai Dide, omul cu rulota neîmatriculată este însoţit mai mereu de o gaşcă, compusă din Sandi Matei (zis Sandi Bătăuşul), protestatarul blond şi agresiv, jumătăţile acestora şi alţi câţiva, scrie Patrick Andre de Hillerin în episodul ll al evoluţiei şi involuţiei lui Sebastian Burduja ca mare mitingist şi iubitor de diaspora.

Protestatarul Dide, de profesie mitingist

“Omul “a încercat să-și dea foc” legat de gardul Guvernului și are multe acțiuni suspect de nesancționate de Poliție. Îl cheamă Cristian Mihai Dide, cunoscut și ca “protestatarul Dide”, iar ocupația sa de bază în ultimul an și opt luni este protestul, deturnarea acestuia, îndreptarea lui într-o direcție pe care doar ei o știu. Deși pozează în om care și-a părăsit job-ul pentru binele societății, Cristian Mihai Dide a figurat ca angajat al Rise Consortium și s-ar putea ca încă să mai fie plătit de către această firmă. Rise Consortium îi aparține lui Sebastian Burduja și are sediul pe strada Madrid numărul 6, același loc în care-și are sediul și PACT. Nu întâmplător, Cristian Mihai Dide a candidat în 2016 pentru Primăria Roșiorii de Vede din partea PACT” – a dezvăluit unul dintre cei mai remarcabili jurnalişti de investigaţie din România.

Burduja vrea să lovească cu dide în guvern

Cristian Mihai Dide, revoluţionarul de profesie, care a adus rulota neînmatriculată în Piaţa Victoriei (Poliţia nu a întrebat nimic n.a.), nu şi-a revendicat-o de la Poliţia sectorului 1.  În momentul în care a fost adusă în Piață, mai aminteşte Hillerin, “rulota nu avea numere de înmatriculare, ceea ce ridică semne de întrebare asupra inactivității Poliției, care a lăsat un vehicul neînmatriculat nu doar să ajungă acolo, dar să și staționeze câteva zile. A fost revendicată de către PACT, care a protestat public, pe pagina partidului, împotriva ridicării rulotei. De asemeni, în noaptea în care Poliția și-a făcut finalmente datoria și a ridicat un vehicul parcat ilegal în centrul orașului, cel mai agitat personaj care a reclamat ridicarea rulotei, dând mesaje sau telefonând chiar și unor membri ai Guvernului, a fost Dragoş Cosmin Lucian Preda. Dragoș Preda este prim-vicepreședintele PACT și un vechi tovarăș de drum al lui Sebastian Burduja.”

Loading...

One Comment

  1. Dacă ar fi așa de remarcabil acel jurnalist de investigație, ar fi știut că Dide a candidat pentru un post de consilier local, nu pentru primărie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Deputatul Claudiu Adrian Prîsnel (USR), cercetat penal
Înainte de a ajunge deputat USR, Claudiu Adrian Prîsnel era colaborator al brokerului fugar Cristian ...