Avioane rusești, interceptate de aviația britanică aproape de România

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC Principal

Avioanele Aviației Regale Britanice care îndeplinesc misiuni de poliție aeriană în România au interceptat două avioane rusești, model Suhoi Su-30, care zburau foarte aproape de spațiul aerian al NATO deasupra Mării Negre. Informația a fost confirmată oficial de RAF, care a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

Aeronavele rusești a fost monirizate de două Eurofighter Typhoon din escadrila britanică staționată la baza aeriană Mihail Kogălniceanu din Constanța. Piloții ruși au mai încercat asemenea zboruri și în ultimele luni, cel mai probabil să testeze cât de bine este protejat teritoriul NATO din Marea Neagră, un punct de contact foarte sensibil.

Avioane Typhoon are RAF au acționat conform misiunii de poliție aeriană a NATO. Aviația Regală Britanică acționează alături de Forțele Aeriene Române pentru descurajarea agresiunilor rusești dar și pentru a asigura România și NATO că Marea Britanie își respect obligațiile de securitate colectivă, a transmis RAF.

Suhoi Su-30 este un avion de vânătoare multirol, cu două motoare, specializat lupte aeriene și în atacuri în spatele liniilor inamice. Este similar ca performanțe și capabilități cu F-15E al Statelor Unite și cu Eurofighter Typhoon. Aviația rusă are în arsenal peste 600 asemenea aeronave. În prezent, Su-30 acționează în Siria, în sprijinul intervenției militare rusești de ajutorare a regimului lui Bashar al-Assad.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mitingistul de profesie, Cristian Mihai Dide, e angajat al firmei lui Sebastian (Tianu) Burduja
Cristian Mihai Dide, omul cu rulota neîmatriculată este însoţit mai mereu de o gaşcă, compusă ...