Proiectele de investiţii sunt blocate de ONG-uri pe 23% din suprafeţa ţării, potrivit lui Vâlcov

Marius Ghilezan ECONOMIC Principal

Darius Vâlcov a dezvăluit, la DC News, care este motivul pentru care, pe aproape un sfert din suprafaţa României, nu se putea construi nimic. 

Darius Vâlcov, consilier al primului-ministru a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat DC News, care este motivul pentru care mari proiecte de infrastructură sunt blocate. Vâlcov vorbeşte despre o suprafaţă de 23% din teritoriul total al ţării noastre pe care nu se poate construi nimic fără a se primi acceptul unor ONG-uri.

„Acum două săptămâni, […] Guvernul României vine şi spune: avem 23%, din suprafaţa României, arii protejate. Aceste arii protejate aveau până acum două săptămâni nişte custozi. Aceşti custozi erau nişte ONG-uri. Adică ce făceau aceste ONG-uri? Luau taxe în numele statului, luau fonduri europene pentru a scrie proiecte – doar pentru a scrie proiecte – iar anul acesta aveau programate 311 milioane de euro, fonduri europene, pentru hârtii.

Vorbim de peste 146 de custozi. Deci puneau taxe, luau fonduri europene pentru a scrie hârtii şi blocau toate construcţiile: hidrocentrale, autostrăzi, căi ferate. […] De două săptămâni problema este rezolvată: am luat de sub aripa acestor indivizi şi le-am mutat la ANAP. Pe 23% din suprafaţa ţării nu putea fi construit nimic, de 20 de ani. […] Statul acesta paralel este greu de demantelat. Nu este uşor”, a dezvăluit Darius Vâlcov.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cosmin Guşă i-ar fi promis lui Darius Vâlcov că va fi premier dacă acceptă să lucreze pentru KGB
Darius Vâlcov era în anii 2004 un tânăr aspirant la o funcţie administrativă din partea ...