Cosmin Guşă i-ar fi promis lui Darius Vâlcov că va fi premier dacă acceptă să lucreze pentru KGB

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal

Darius Vâlcov era în anii 2004 un tânăr aspirant la o funcţie administrativă din partea PD, la o primărie din provincie. În Modrogan l-a cunoscut probabil şi pe Cosmin Guşă, pe vremea aceea strateg transferat de la PSD la Alianţa DA PNL-PD şi consilier al lui Traian Băsescu. Astăzi aflăm că i s-ar fi propus funcţia de prim ministru în schibul colaborării cu KGB.

După aproape cincisprezece ani, Darius Vâlcov, din poziţia de consilier al primului ministru a mărturisit marţi 21 august 2018 că în anul 2015 i s-a propus să trădeze PSD şi i s-a oferit funcţia de premier, subliniind că „s-a dorit să fie racolat de KGB”, dar a refuzat acest lucru. Potrivit lui Vâlcov, omul de legătură ar fi fost Cozmin Guşă, naşul său de cununie şi patronul Realitatea TV.

„Lumea e în vacanţă, trebuie să ne distrăm puţin. Văzându-i acum faţa impasibilă în timp ce spune asemenea elucubraţii, reacţia simplă e: «Alo, să vină Slavarea»! “, a răspuns Cozmin Guşă, povestind că el l-a dus de mână pe tânărul Vâlcov să cunoască lumea bună din Bucureşti.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Două mașini românești, în topul celor mai bine vândute mașini la nivel mondial
Dacia Sandero (vândută pe unele piețe și sub sigla Renault) și Ford Ecosport au intrat ...