A fost găsit pistolul dispărut

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal

Pistolul femeii jandarm, dispărut fără urmă în timpul protestelor din seara de 10 august 2018, când aceasta a fost agresată de un grup de protestatari în Piața Victoriei, a fost găsit.

Locul ascunderii a fost descoperit la 10 zile de la dispariție, în zona comunei Petrăchioaia, judeţul Ilfov.

„În urma activităților continue desfășurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală a Poliției București, s-a reușit recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat”, au anunțat reprezentanții poliției.

Arma ar fi fost găsită în zona Petrechioaia din județul Ilfov, pe drumul un drum neasfaltat, care mărginește balta, potrivit unor surse din anchetă. Astfel, pistolul ar fi fost îngropat la rădăcina unui copac.

Sursele citate au mai precizat că cel care le-ar fi oferit locația exactă a pistolului ar fi fost chiar bărbatul acuzat de agresiune, care le-ar fi spus anchetatorilor că a tras cu ea de două ori, „în joacă”, fără să ofere explicații privind motivația pentru care a sustras arma. Mai mult, în zonă ar fi fost găsit un cartuș, au mai precizat sursele din anchetă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Sandy bătăuşul susţine că în Piaţa Victoriei au fost doar o mie de români din diaspora
Sandu Matei, zis Sandy bătăuşul, unul dintre agitatorii #rezist, a scris pe facebook că din ...