Ultrașii echipei Lazio Roma nu mai vor femei în tribune

Valentin Borcea Principal SPORT

Ultrașii echipei italiene SS Lazio, cunoscuți pentru radicalismul, antisemitismul și extremismul de dreapta pe care le arată frecvent în timpul meciurilor nu mai vor ca femeile să aibă acces în peluză. Mai precis în primele zece rânduri ale peluzei „Curva Nord” de pe stadionul Olimpico din Roma, arena de casă a echipei.

Un mesaj în acest sens s-a răspândit printre fanii lui Lazio, inițiat de liderul unui grup de ultrași. Textul numește peluza de nord “un loc sacru, unde există un cod nescris care trebuie respectat” iar primele 10 rânduri, unde femeile nu ar mai avea voie, sunt descrise drept “tranșee.”

Romanticii să stea în alt loc

“Cei care aleg stadionul ca alternativă pentru o zi romantică și relaxantă, în loc de Villa Borghese, ar trebui să meargă în alte zone ale arenei” – transmit ultrașii laziali, potrivit site-ului italia CalcioMercato.com

Oficialii echipei SS Lazio s-au distanțat de mesajul care circulă prin tribune și au dat asigurări că nu există discriminare în cadrul clubului roman. Un grup de fane din Curva Nord au criticat dur autorii mesajului, pe care i-au acuzat că au uitat că o femeie le-a dat naștere, a notat BBC. Dar o suporteră a echipei, actualmente prezentatoare TV în Italia, a luat apărarea ultrașilor și a spus că acest caz nu merită atâta importanță.

Lazio a jucat deseori cu porțile închise și a primit amenzi usturătoare din cauza ieșirilor antisemite și extremiste ale fanilor. Anul trecut, clubul a fost sancționat cu 50.000 de euro de către federația italiană de fotbal după ce ultrașii au împânzit stadionul  cu imagini ale lui Annei Frank îmbrăcată în tricoul marilor rivali de la AS Roma.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O fostă captivă a ISIS s-a întâlnit cu temnicierul ei în Germania
O fată de 19 ani, care a fost vândută când avea 14 ani drept sclavă ...