O fostă captivă a ISIS s-a întâlnit cu temnicierul ei în Germania

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

O fată de 19 ani, care a fost vândută când avea 14 ani drept sclavă sexuală unui luptător din ISIS, susține că s-a întâlnit cu cel care a cumpărat-o și abuzat-o pe o stradă din Germania. Și nu o dată, ci de două ori! Tânăra este parte a minorității Yazidi din Irak, ținta a numeroase barbarii și represiuni comise de organizația teroristă Stat Islamic.

De frică, Ashwaq Haji Hami a plecat acum din Germania, unde stătea ca refugiat, și s-a întors în Irakul natal, unde locuiește într-o tabără de refugiați. Tânăra a povestit pentru Associated Press că în 2014 a fost prinsă de ISIS și vândută la piață de sclavi. Cumpărătorul, un luptător al grupării, a bătut-o și a abuzat-o sexual în repetate rânduri. Fata a reușit să scape din captivitate și a fugit în Germania, alături de mama și fratele ei.

Tânara credea că aici va fi în siguranță, dar coșmarul a ajuns-o din urmă. În februarie, în timp ce mergea la școală, o mașină a oprit lângă, iar pasagerul de pe locul dintre dreapta, a întrebat-o dacă e Ashwaq. Fata a negat, dar interlocutorul i-a spus că o recunoaște deoarece el este Abu Humam, cel care a ținut-o captivă. Teroristul a recunoscut că știe totul despre viața tinerei din Germania și i-a dat și detalii, a scris BBC.

Ashwaq Haji Hami a raportat incidentul autorităților germane, care au întocmit un portret robot al luptătorului ISIS. Poliția i-a promis tinerei că va reveni cu noutăți, dar după o lună de tăcere din partea poliției, ea a decis să plece în Irak ca să fie în siguranță.

Activiștii din Germania care ajută refugiații Yazidi au spus că acest caz nu a fost singular și că alte femei și-au întâlnit foștii temnicieri pe străzile germane.

După ce cazul lui Ashwaq Haji Hami a făcut înconjurul presei mondiale, procurorii germani au spus că iau în serios acuzația, dar că au nevoie de mai multe detalii despre terorist. Asta înseamnă că tânăra trebuie să se întoarcă în Germania. “Nici dacă lumea va fi distrusă nu mă mai întorc în Germania” a spus adolescenta jurnaliștilor care au intervievat-o.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Petroliștii francezi de la Total pleacă din Iran de frica SUA
Grupul francez Total a anunțat că și-a încheiat toate operațiunile din Iran, după ce SUA ...